sâmbătă, 25 martie 2017

Vopsea de par Schwarzkopf - Color Expert

   Am incheiat testarea kit-ului Schwarzkopf - Color Expert ,primit in urma campaniei de testare de la BuzzStore si Schwarzkopf , vreau sa impartasesc cu voi experienta mea cu vopseaua de par. Curiosi de rezultat?





   Ce contine kit-ul Schwarzkopf Color Expert :

- 2 cutii vopsea Schwarzkopf Color Expert ( in nuanta aleasa de mine)
- 6 brosuri cu informatii ( pentru mine si 5 prietene)
- 6 vouchere cu 20% discount ( pentru mine si 5 prietene)
- 5 pensule (cadou pentru prietene)
- 1 kit de vopsit ( contine un bol si 3 pensule)



   Această vopsea este prima vopsea profesională pentru utilizare acasă cu tehnologia OmegaPLex®, și se găsește deja în magazine. Cum funcționează această tehnologie ? Complexul OmegaPlex este prezent în colorant și protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr, împotriva deteriorării acestuia în timpul vopsirii.  O tehnologie revoluționară pentru toate persoanele care își doresc să experimenteze diverse culori sau doar să-și împrospăteze culoarea și să-i dea strălucire.



   Parul meu natural este saten deschis ,am ales sa testez nuanta 7.0 Blond inchis.Am fost foarte încântată pentru oportunitatea de a testa acest nou produs.Deoarece nu ma pricep sa ma vopsesc singura am ales sa ma vopseasca cineva priceput ca sa am un rezultat frumos si o culoare uniforma .





   După aplicare am stat circa 30 de minute cu vopseaua pe cap, părul fiind prins într-un coc. Nu am simțit niciun disconfort, nu m-a pișcat pielea capului și mirosul vopselei nu a fost așa de puternic încât să îmi lăcrimeze ochii.


   După cele 30 de minute, mi-am clătit părul foarte bine înainte să aplic șamponul. M-am șamponat de două ori și m-am clătit din nou. Următorul pas -No 2, constă în folosirea tratamentului reparator, pentru o culoare de durată. Are un miros foarte plăcut și se comportă ca și o mască de păr. Am aplicat-o acoperind tot parul, apoi am clătit din nou.
Acesta este frumosul rezultat (dupa vopsire parul a fost si tuns).






   Există și un pas final, No 3, care este un tratament reparator cu aplicare după 3 săptămâni de la vopsire. Acesta ajută firul din interior și lasă părul puternic și frumos.
Sunt bucuroasă de cum arată culoarea și de felul în care strălucește părul meu. 

   Va recomanda sa incercati vopseaua Schwarzkopf Color Expert .



11 comentarii: