joi, 30 martie 2017

Masca servetel GARNIER

   Garnier a lansat măștile Moisture+, măști care ofera hidratare și catifelare pentru o piele frumoasă și energizată. 
Conform descrierii oficiale Garnier cantitatea de produs din măști – 32 grame de produs – oferă hidratarea pentru o săptămână intreagă.

   Sunt 3 tipuri de  masti se prezinta sub forma unui servetel foarte bine saturat cu lotiune :

Masca servetel purificatoare si reimprospatanta Moisture + Freshness este destinata tenului normal si mixt. Are in compozitie ceai verde (recunoscut pentru proprietatile lui matifiante), acid hialuronic si ser hidratant. Masca restabilizeaza pielea oferindu-i un aspect mat, inchizand porii.
Masca servetel revitalizanta si super hidratanta Moisture + Aqua Bomb este infuzata cu extract de rodie, acid hialuronic si ser hidratant si este potrivita tenurilor deshidratate. Aplicarea acestei masti improspatezeaza si revigoreaza pielea, oferindu-i boost-ul de hidratare de care are nevoie, un aspect luminos si diminuarea vizibila a ridurilor supeficiale.
- Masca servetel calmanta Moisture + Comfort este perfecta pentru tenurile sensibile datorita extractului de musetel din compozitie. Calmeaza si hidrateaza pielea, lasand-o fina si reconfortanta.

   Deoarece am tenul mixt am ales sa incerc masca Moisture+ Freshness




Cum se foloseste : Dupa curatarea tenului se desface masca, se aranjeaza cu grija pe conturul fetei si se lasa sa actioneze 15 minute. Dupa expirarea timpului masca se inlatura iar excesul este recomandat sa se elimine cu ajutorul unei servetel. Mie mi se pare totusi ca acest lucru este o risipa astfel ca restul de ser care ramane il aplic prin masaj usor pe gat si zona decolteului.
Dupa utilizare pielea ramane foarte bine hidratata, catifelata si extrem de placuta la atingere.





Pretul este in jur de 10 lei,isi merita toti banii eu cu siguanta o voi recumpara!

Voi ce parere aveti de noile masti?Le-ati incercat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu