joi, 23 martie 2017

Crema microderm-abraziune Gerovital

Brandul Farmec nu mai are nevoie de nicio prezentare. Astăzi a venit timpul să vă prezint crema microderm- abraziune Gerovital




DESCRIERE OFICIALA : Crema utilizează cristale naturale de corindon, piatră cu duritate comparabilă cu a diamantului, care, ȋn formă perfect transparentă, formează rubinele şi safirele. Forma particulară a cristalelor permite o microdermabraziune eficientă. Crema ȋmbunătăţeşte tonusul şi textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu excepţia tenului cuperozic, cu acnee rozacee sau iritat.

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii.


CUM SE APLICĂ :  Se foloseşte o dată pe săptămănă, masând uşor căteva minute, ȋn funcţie de particularităţile tenului. Pe piele rămân la final cristalele, care se ȋndepărtează prin spălare cu apă, după care se aplică o cremă hidratantă, emolientă, calmantă.
După microdermabraziune se va evita expunerea pielii neprotejate la soare, tratamente cosmetice de albire a tenului, tratamente cu retinoizi etc.

PĂREREA MEA:  Are un miros plăcut, pompița dozatoare este perfectă, căci se aplică exact cât ai nevoie. Eu am tenul gras, așa că pentru mine tot ce înseamnă creme de curățare sau geluri sunt de încercat. Crema nu m-a dezamăgit, căci curăță delicat pielea, lăsând-o curată, dar în același timp hidratată. Nu usucă tenul și nici nu produce iritații. Nu conțin parabeni sau conservanți și sunt hipoalergenice.



Produsul vine intr-un ambalaj de foarte bună calitate,gramaj - 30 ml , iar termenul de valabilitate este de 6 luni de la deschidere.Pretul este in jur de 25 lei.

Voi ati incercat crema microderm-abraziune?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu