marți, 21 martie 2017

Kit sprancene Rimmel London

Astazi va propun sa vorbim despre sprancene si vom vorbi mai exact despre kit-ul de sprancene Rimmel London (Rimmel Brow This Way).
Ma tentat cu formula completa pe care o ofera, care cuprinde un fard pentru sprancene, o ceara si doua pensule pentru aplicare.
Sprancene perfecte, in doar trei pasi:
 1. Aplica ceara cu pensula unghiulara, pentru definirea sprancenelor
2. Cu celalalt capat al pensulei, aplica pudra, pentru a umple spatiile dintre firele de par
3. Aranjati sprancenele cu periuta ciculara.Vine într-un ambalaj micuț și relativ simplu, fără oglindă și cu capacul transparent. 
Cel mai important avantaj al fardului de sprancene Rimmel Brow This Way este redat de pretul prietenos la care este disponibil in jur de 25 lei. Daca iti doresti o optiune completa pentru aranjarea sprancenelor, Rimmel ti-o va oferi prin intermediul acestui kit. Vei obtine astfel un fard de sprancene, o ceara si un aplicator cu doua capete, alaturi de o periuta care te ajuta sa piepteni in mod eficient sprancenele. 
Nu va trebui sa iti faci griji pentru rezistenta pe parcursul zilei, deoarece ceara tine 
intr-adevar firele de par la locul lor. Un alt detaliu care te va impresiona este legat de calitatea aplicatoarelor cu care este prevazut kitul: pensula cu doua capete este eficienta pentru distribuirea uniforma a capetelor, iar periuta piaptana frumos sprancenele. 

Sper că te-am făcut curioasă să-l testezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu