marți, 14 martie 2017

Maybelline the falsies PUSH UP DRAMA

    In urma unui concurs organizat de cei de la Maybelline am castigat rimelul "the falsies PUSH UP DRAMA" ,azi a venit momentul sa va vorbesc despre el.


    Cei de la Maynelline au dat lovitura cu ambalajul elegant al rimelului.

    Ce spun ei: ” DE CE SA-L ALEGI: Alungire dramatica pentru genele tale.Culoare intensa.Rezistenta de lunga durata. PENTRU CELE MAI BUNE REZULTATE:Aplicati mascara de la radacina pana la varfuri pentru a permite patrunderea perfecta a genelor in interiorul perisorilor de curbare sub forma de cupa. ” 



    După cum se vede, este dotat cu tipul de aplicator elastic, cu peri scurți. Modelul acesta de aplicator nu prea imi place deoarece se ia mult produs pe peri si chear daca freci periuta de tub se duce greu.
Culoarea este într-adevăr un negru intens în comparație cu altele,așadar la pigment nimic de comentat.
Trebuie sa ai grija la aplicare deoarece are o consintenta mai lichida si te poti murdari usor.Să nu privești în sus, să nu strănuți, să nu apeși prea tare când distribui produsul.Partea buna este ca desi te poti murdari usor te poti sterge si usor de produs.

     Rezistă peste zi, nu cad acele particule enervante în jurul ochiului, deci vei avea un look proaspăt din punctul ăsta de vedere. Menține genele curbate și culoarea nu-și pierde din intensitate.

    Se gaseste in supermarket cat si online pe diverse site cum ar fii emag,aoro,1001cosmetice pretul este in jur de 35 lei.

    Voi ce parere aveti de "the falsies PUSH UP DRAMA" ?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu