miercuri, 19 aprilie 2017

Scrub Nashi

O dată sau de două ori pe săptămână trebuie să îi acordăm o atenție sporită tenului nostru și să îl răsfățăm cu un scrub și cu o mască. Scrub-ul, fie el mecanic sau chimic, înlătură particulele de piele moartă și ajută la circulația sângelui, în vederea formării unor celule noi, sănătoase.




Descriere produs :


Nashi Gentle Scrub - Tratament pentru ten, exfoliant si antiimbatranire 
Tratament exfoliant pentru fata cu efect antiimbatranire, datorita vitaminei E, granulelor de samburi de caisa si margele de Jojoba.

Beneficii:
- hidrateaza si uniformizeaza tonusul pielii,
- combate radicalii liberi.

Mod de utilizare:
- aplicati de 1-2 ori pe saptamana pe fata si gat,
- masati si lasati sa actioneze 2 minute, apoi clatiti bine.



Un scrub bun de față trebuie să conțină un ingredient exfoliant și neapărat un ingredient hidratant, uleios. Niciodată nu se folosește un element abraziv pe pielea uscată, fără un altul care să faciliteze alunecarea. 

Pe lângă toate beneficiile aduse pielii, acest scrub de față are și un miros placut.Senzația în timpul procesului de exfoliere este una plăcută, deloc dură, însă se simte cum produsul acționează în profunzime. După masarea pe tenul curat prin mișcări circulare pielea se simte curată, fină și hidratată în profunzime.

Mă declar mai mult decât încântată de acest produs. De când il folosesc tenul meu arată lumios si este hidratat. Pretul este in jur de 100 lei,iar gramajul este 75ml.

Voi ati folosit acest produs?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu