joi, 4 mai 2017

Livecom Tab Protector natural al ficatului

In urma colaborarii cu cei de la Brander am primit de la Ayurmed tabletele Livecom protector natural al ficatului.


Ficatul este unic intre organele corpului uman datorita capacitatii sale de regenerare, de reintregire a celulelor ce au fost distruse de o boala sau de o leziune pe termen scurt. 

Daca ficatul sufera leziuni repetate, pe termen lung (boli cronice), modificarile devin ireversibile, interferand cu functia acestuia. Fiind un organ foarte activ, cand el este bolnav, intregul corp sufera. 

Cantitatea de alcool consumata ca si durata consumului sunt determinante in ceea ce priveste aparitia steatozei, hepatitei si a cirozei hepatice. Cu cat acestea cresc, cu atat creste posibilitatea de atingere a pragului ireversibil de ciroza.

Ficatul este unul dintre putinele organe, daca nu chiar singurul, carora li s-au ridicat un monument! Acesta a fost inaugurat in 1987 in orasul Balen, din nordul Spaniei, ca un omagiu adus organului care-si indeplineste functiile pe tacute, fara a se plange vreodata, sacrificandu-se. De fapt, monumentul reprezinta un ficat alcoolic si a fost dedicat ficatului de catre un medic, cu scopul declarat ca aceia care il vad sa-si reduca semnificativ consumul de alcool. Chiar daca ficatul este un organ extraordinar, puternic si rezistent, cu diverse capacitati si calitati surprinzatoare, nu inseamna ca este imun la toate agresiunile.



LIVECOM TABLETE contine plante ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare, stocare, transformare sau eliminare a tuturor substantelor care patrund in organism. Ficatul este sustinut in procesul natural de detoxifiere cu eliminarea toxinelor din organism. Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice. Prin mentinerea unui tranzit intestinal normal este asigurata absorbtia eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. Ajuta la eliminarea toxinelor si a deseurilor metabolice acumulate la nivelul sangelui, ficatului si splinei din cauza unei alimentatii dezechilibrate, consumului de alcool, de medicamente hepatotoxice sau droguri. Sustine procesul de secretie biliara hepatica si evacuarea normala a bilei din vezica biliara, contribuind astfel la imbunatatirea digestiei, trazitului intestinal si la mentinerea nivelului normal al colesterolului din sange. Sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.
Contribuie la:
- mentinerea starii de sanatate a ficatului, splinei si sangelui in conditiile unei alimentatii dezechilibrate sau prezenta unor hepatotoxice (alcool, medicamente toxice, droguri);
- sustinerea ficatului in procesele de metabolizare, stocare si transformare a tuturor substantelor care patrund in organism si eliminarea toxinelor pe cale naturala;
- protejarea celulelor hepatice de stresul oxidativ si la mentinerea procesului fiziologic de regenerare a celulelor hepatice;
- diminuarea efectelor proceselor inflamatorii hepatice acute si cronice;
- sustinerea procesului de digestie si asimilare a substantelor nutritive in organism contribuind astfel la sanatatea si vitalitatea organismului in conditii de stres, suprasolicitare, oboseala, convalescenta.


Acest supliment alimentar susține și îmbunătățește funcțiile și activitatea ficatului, contribuie la regenerarea lui, readucând în limite normale ficatul mărit, înlătură greața, durerile și tensiune din hipocondrul drept. Susține procesul de digestie și asimilare a substanțelor nutritive în organism, contribuind astfel la sănătatea și vitalitatea organismului în condiții de stres, suprasolicitare, oboseală, convalescență. LIVECOM are efect antiviral (în special față de virusurile hepatice), antiinflamator, imunostimulent și antioxidant. Se folosește cu succes în combaterea proceselor inflamatorii hepatice virale acute și cronice și a steatozei hepatice. Este disponibilă și varianta LIVECOM sirop fără zahăr.
Se poate comanda pe site www.ayurmed.ro la pretul de 15 lei!

Ce parere aveti despre Livecom Tab protector natural al ficatului?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu