marți, 30 mai 2017

Siropul Happy Kid de la Ayurmed

   Sanatatea copiilor devine prioritatea oricarui parintemai ales cand cel mic devine parte  dintr-o colectivitate, cand il trimiti la gradinita sau la scoala. In grupe sau clase este deseori plin de copii raciti, pentru ca atunci cand se imbolnaveste unul, stim bine ca se imbolnavesc toti si deseori si familiile lor la care duc plini de marinimie microbii si virusurile.
   Unii copii sunt sau nu sunt generosi cand vine vorba de a imparti o jucarie insa cu siguranta toti sunt generosi cand e vorba de a imparti un microb, un virus, o raceala. Pur si simplu ei nu stiu cum sa se fereasca de prietenii lor din grupa de gradi sau din clasa, daca acestia sunt bolnavi. Pentru copii, apropierea inseamna socializare, sansa de a se imprieteni, a fi acceptat si iubit, de a iubi si de a nu fi singur in acea colectivitate. Greu pentru ei sa inteleaga ca trebuie sa mentina distanta ca sa isi protejeze sanatatea.

   Este cunoscut faptul ca unele plante au proprietatea de a tonifia organismul, de a sustine sanatatea si cresterea armonioasa, atat fizica, cat si mentala. Specialistii in medicina Ayurveda au ales aceste plante si le-au combinat pentru a obtine un supliment alimentar cu totul deosebit, destinat copiilor. Siropul Happy Kid de la Ayurmed este un sirop natural 100%, care tonifica fizic si psihic, creste imunitatea, contribuie la protejarea cailor respiratorii, ajuta la mentinerea unui apetit sanatos, la asimilarea nutrientilor din alimente de catre organism si, in general, la buna functionare a sistemului digestiv.



   Suplimentul alimentar HAPPY KID Sirop este un produs natural din plante ayurvedice, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, care sustin cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului. Combinatia dintre Elettaria cardamomum, Glycyrrhiza glabra, Aegle marmelos, Carum carvi si Bacopa monnieri, alaturi de celelalte plante din produsul HAPPY KID Sirop, au efecte sinergice contribuind la pastrarea unui apetit sanatos, la asimilarea corecta a substantelor nutritive din hrana, buna functionare a sistemului digestiv si hepatobiliar si eliminarea naturala a toxinelor. Complexul de fitonutrienti din HAPPY KID Sirop mentin sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare, ajuta la eliminarea apei din organism si a radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea capacitatii de autoaparare a organismului si adaptare la conditiile de mediu.

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi. 
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, in cure de minim 30 zile.

Contribuie la:
- mentinerea unui apetit si tranzit intestinal normal cu asimilarea eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea toxinelor;
- sustine sanatatea sistemului respirator, sistemului digestiv si hepatobiliar;
- mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului;
- cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.

De abia astept sa incercam siropul Happy Kid,o sa mai dureze cateva luni deoarece fetita mea numai in Octombrie va implini varsta de 2 ani.

Voi ati folosit Happy Kid sirop?Ce parere aveti despre el?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu