marți, 18 aprilie 2017

FOND DE TEN RIMMEL LONDON STAY MATTE

   Azi vreau sa va povestesc despre fondul de ten Rimmel Stay Matte.





   După cum ați putut deja vedea în poza de mai sus, ambalajul e destul de comun, designul simplu și pe el se subliniază patru elemente cheie care îl definesc: lightweight, shine control, texture legere și anti-brillance.
   Este un fond de ten mai gros, cu o textură de spumă și trebuie aplicat cu puțin mai multă grijă ca să nu rămână urme inestetice. Eu îl aplic de obicei cu pensula și nu am probleme. Recent am început să-l aplic și cu burețelul umed și se aplică excelent. Într-adevăr, trebuie folosită o cremă puțin mai hidratantă înainte și nu l-aș recomanda unui ten uscat. Fiind puțin mai gros și cu formula mată, poate scoate în evidență cojițe.
   Unul din lucrurile care îmi place cel mai mult la el este faptul că nu mai simt nevoia să aplic o pudră după. În plus, nu mi se pare că lipsa pudrei afectează rezistența lui.Ține și sebumul sub control destul de bine, adică rezistă în jur de 4 ore și abia după începe să lucească pe ten.


   Gradul de acoperire este mediu spre mare, ceea ce face ca fondul de ten sa fie ceva mai vizibil pe ten. 
Nuanta incercata de mine este 200 Soft Beige.Este un fond de ten foarte bun la un pret foarte avantajos in jur de 30 lei.


Ingrediente Fond de ten Rimmel Stay Matte
Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Ether, Water, Isododecane, Talc, Trihydroxystearin, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polyglyceryl 3 Beeswax, Sorbitan Sesquioleate, Trimethylsiloxysilicate, Kaolin, Tribehenin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Propylene Carbonate, PEG 10 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Polypropylene, Phenoxyethanol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Sodium Chloride, Dimethiconol, Laureth 4, BHT, Tocopherol, May Contain (+/-): Titanium DioxideCI 77891, Iron OxidesCI 77491, CI 77492, CI 77499.
   Daca aveti tenul mixt si va doriti un fond de ten si cu acoperire mare va recomand sa incercati fondul de ten Rimmel Stay Matte.

   Voi ați încercat acest produs? Cum vi s-a părut?
   V-am făcut curioase să-l încercați?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu