duminică, 5 noiembrie 2017

Pigmenti Carostyle Review

     Am primit recent 3 pigmenti de la www.carostyle.ro si ma bucur foarte mult,chear imi doream sa ii testez.
     Cea mai simplă definiţie a pigmenţilor spune că aceştia sunt materiale solide, fin măcinate, care amestecate cu o substanţă cu proprietăţi adezive, nu şi alterează proprietăţile de absorbţie şi dispersie.
     Pigmentul trebuie să aibă putere mare de colorare şi să fie stabil la condiţiile de utilizare a produselor pe care le colorează.
     În industria cosmetică se folosesc atât formele sintetice cât şi cele naturale ale pigmenţilor. Cu toate acestea, există o diferenţă între aceştia, care depinde de proprietăţile sursei de lumină. Un machiaj realizat cu pigmenţi naturali nu îşi va schimba culorile, nici privit la lumina zilei şi nici la cea incandescentă. Pigmenţii sintetici însă, îşi schimbă culoarea.      Ce spun ei :

Unul dintre cele mai valoroase materii prime ale cosmeticelor, pigmentii sau fardurile pulbere sunt foarte pigmentate, variind de la un efect discret la unul foarte intens, in functie de aplicare.
Desi proportia in produs este mica, rezultatul oferit unui machiaj este de nepretuit. Pigmentii, in esenta, reprezinta cheia culorilor pentru un machiaj perfect.
Pigmentii sunt vanduti la greutate, nu la volum.
2 g/0.07 US OZ

     Am primit pigmenti nr 47 , nr 43 si nr 15      Cand aplici pigmentul nu trebuie sa-l iei direct din recipient pentru ca se pierde foarte mult,ia cu o spatula (sau ce ai) o cantitate mica si pune-o intr-un recipient.Pigmenti se pot aplica uscati sau "uzi"(pentru a obtine o pigmentare mai puternica).

     Imi plac foarte mult acesti pigmenti si abia astept sa imi largesc colectia de pigmenti Carostyle, imi este foarte clar ca nu ma voi opri doar la cei trei pe care ii am acum. Putere super mare de acoperire, rezisteta foarte buna, mega culori . 
    Daca vreti si voi sa incercati acesti minunati pigmenti ii puteti comanda de pe site lor www.carostyle.ro , pretul este de 45 lei si au o mare varietate de culori.

     Voi ati folosit pigmenti Carostyle?

2 comentarii: