luni, 27 februarie 2017

Kit-ul iWhite2 Instant

Am incheiat testarea kit-ului pentru albirea profesionala a dintilor, primit in urma campaniei de testare de la BUZZStore si IWhite - Sensiblu Romania. Ultimele benzi cu gel au fost terminate,pasta de dinti si apa de gura le voi folosi in continuare. Curiosi de rezultate si ce am primit?





Ce conține kit-ul iWhite2 Instant? 


  1 x Tratament de albire iWhite2 Instant
  1 x Pastă de dinți iWhite2 Instant
  1 x Apă de gură iWhite2 Instant

  1 x Ghid de BUZZ
  6 x Brosuri informative si cupoane de discount



Apa de gura  iWhite Instant pentru albire care este cea mai buna solutie care lupta pentru  a indeparta si preveni placa dentara si petele.Aceasta apa de gura nu are acelasi miros ca si celelalte produse cumparate din comert.Iti lasa o senzatie placuta de mentol si respirate proaspata!Ai nevoie doar de 30 de secunde dupa perierea dintilor pentru a clati gura.

Pasta de dinti cu efect de albire iWhite 2 Instant:
  • Albeste in profunzime dintii, oprind dezoltarea bacteriilor
  • Albire superioara cu micro-cristale
  • Indeparteaza petele si previne aparitia placii dentare
  • Restaureaza smaltul dintilor

Kit-ul pentru albirea profesionala a dintilor iWhite 2 Instant:
Kit-ul profesional iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri.Banda contine un gel de albire care va actiona in inlaturarea petelor  si albirea instanta oferind stralucire dintilor.Inainte de folosire asigurati-va ca aveti dintii curati, fiind recomandat sa ii periati inainte de aplicare.Se aplica cu usurinta pe partea superioară și inferioară a dinților.Se lasă să acționeze 20 minute pe zi după care se îndepărtează pentru a vedea rezultatele. Banda trebuie apasata usor pentru ca gelul sa acopere partea din fata si din spate a dintilor.


Sunt multumita de rezultate IWhite - Sensiblu Romania si BUZZStore , dinti mai sanatosi , puternici , o respiratie proaspata , dinti mai albi datorita pastei de dinti , a apei de gura si a benzilor cu gel activ ce confera un voal fin pe suprafata dintelui , smaltul este protejat. Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru albirea dintilor ,va recomand sa achizitionati kit-ul Iwhite2 Instant.

Voi ati incercat kit-ul IWhite2 Instant?


4 comentarii:

  1. Si eu sunt multumita de rezultate, chiar cred ca o utilizare pe termen lung a pastei de dinti si a apei de gura ajuta la albirea dintilor! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am încercat kit-ul și sunt foarte mulțumită de el și de rezultate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa vad ca produsele au adus zambete pe chipul multor persoane! :)

    RăspundețiȘtergere