luni, 23 octombrie 2017

Fond de ten Catrice HD Liquid

    Nu stiu cat de important este pentru voi fondul de ten,insa pentru mine este foarte important. Si pentru ca este unul dintre produsele mele preferate, am testat multe firme in cautarea celei potrivite si iata ca azi vom vorbi despre fondul de ten Catrice HD Liquid.



Ce spune producatorul
Ca o a doua piele! HD Liquid Coverage Foundation ofera o acoperire puternica dar un aspect natural, nu incarca tenul – usor ca o a doua piele. Oferind in acelasi timp un ten neted si un aspect placut, formula ultra lichida este ultra performanta si ultrarezistenta. Acopera imperfectiunile pana la 24 de ore si matifiaza tenul. Aspectul puternic definit ofera un look minunat, gata de fotografiat.
Caracteristici si prezentare produs
  • fond de ten lichid
  • pentru toate tipurile de piele
  • recipient de sticla prevazut cu pompita pentru o aplicare usoara si igienica
  • disponibil in 4 nuante (010 – cea mai deschisa, 020, 030, 040 – cea mai inchisa)
  • 30 ml

Ingrediente:
AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, PEG-10 DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYPROPYLENE, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

     Imi doream un produs cu acoperire medie spre mare, care sa-mi fie de ajutor si cand tenul meu o mai razna, care sa aiba un aspect natural, care sa nu se stranga sau sa aiba aspect prafos, dar nici sa-mi faca fata stralucitoare .

     Are o rezistenta foarte mare,nu isi modifica consistenta/ ramane intact si uniform pe tenul meu.Acoperirea este medie spre mare (acopera cu succes imperfectiunile – cosurile, pistruii, semnele etc). 



Imi place mult sistemul de dozare, o pipetă care ia controlat cantitatea dorită de fond de ten. E şi foarte igienic 3 -4 picaturi de produs sunt suficiente pentru intreaga fata si pentru zona gatului insa trebuie aplicat repede deoarece se usuca imediat si nu mai poate fi uniformizat sub nicio forma dupa aceea.Pretul este in jur de 35 lei.

Voi l-ati incercat pana acum? Pareri?

3 comentarii:

  1. Am vazut ca este foarte laudat si am sa-l caut si eu! Trebuie sa-l incerc neaparat

    RăspundețiȘtergere
  2. in general imi plac fondurile de ten cu pompita, iar despre acesta am auzit ca are o acoperire medie, dar rezista destul de bine.

    RăspundețiȘtergere