luni, 11 septembrie 2017

Ruj mat "Matte Stain" Melkior

     Melkior reuseste de fiecare data sa ma surprinda intr-un mod placut cu produse de calitate si cu ofertele lor.De aceasta data m-au surprins cu rujurile mate "Matte Stain",ele au fost lansate pe data de 17 iulie 2017 in 6 nuante provocatoare.




Ambalaj: Produsul vine intr-o cutie neagra simpla, eleganta, cu un decupaj circular pentru a observa nuanta. Inauntru, gasim o sticluta transparenta cu capac negru, pe care este scris numele rujului. Pe fundul sticlutei avem si nuanta. 


Rujul se aplica foarte usor,are o putere mare de acoperire si este extrem de rezistent pe buze.Nuanta pe care o am este  JOY,este o nuanta intensa,foarte intensa ,de la prima aplicare .Rezistenta este mare,mai bine de 4-5 ore chear daca mananc ,beau apa.
Cu cantitatea de ruj regasita pe pensula, atunci cand deschid rujul, eu reusesc sa ma dau pe ambele buze.





Stiu ca este putintel mai scump decat alte rujuri – costa in jur de 50 lei, insa merita toti banii avand in vedere ca este foarte misto, nu usuca buzele si rezista si super mult. Sunt de parere ca nu trebuie sa ai foarte multe rujuri, ci putine si bune, iar Matte Stain de la Malkior este unul dintre cele pe care le recomand cu toata increderea. Eu intentionez sa mai incerc cateva nuante.

Voi ati incercat rujurile "Matte Stain" de la Melkior? 

www.melkior.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu