marți, 27 iunie 2017

MEMO ON - memorie de elefant

Capacitatea creierului de a pastra o urma a experientei trecute si de a o face sa revina in constiinta. 
Memoria este un proces complex, care comporta trei faze: invatarea, stocarea informatiei, apoi, restituirea (evocarea si recunoasterea). Aceste fenomene nu se afla sub dependenta unei regiuni precise si specializate a creierului: ele se deruleaza atat la nivelul centrilor nervosi polivalenti cat si la nivelul fibrelor nervoase care leaga cei trei centri. In mod clasic, se distinge memoria pe termen scurt, care nu dureaza mai mult de cateva minute, si memoria pe termen lung. 


Memoria este buna atat timp cat persoana isi aminteste lucrurile importante si isi poate indeplini sarcinile zilnice. Daca cineva simte totusi ca memoria sa nu este cum a fost, si are dificultati in a procesa informatiile de baza, atunci e bine sa consulte cat mai curand un medic.
Uneori o memorie proasta poate fi un simptom al unei boli serioase cum ar fi Alzheimer sau dementa. Daca boala este diagnosticata din timp, tratamentul poate fi de un real folos.





Ce este MEMO ON?

MEMO ON este un produs ayurvedic 100% natural, din plante medicinale indiene. Este un supliment alimentar care contribuie la desfasurarea normala a functiilor psihice, imbunatateste memoria, dar si capacitatea de concentrare, marind astfel performantele intelectuale.

Ce contine MEMO ON ?

MEMO ON este un produs natural 100% din plante indiene: Bacopa monnieri (Brahmi), Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi), Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce), Emblica officinalis (Amla), Ocimum sanctum (Busuioc), Celastrus paniculatus (Jyotishmati).
Fiecare dintre aceste plante are efecte benefice asupra sanatatii sistemului nervos(si nu numai) si sunt cunoscute pentru mentinerea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinerea informatiilor.

Cui se adreseaza MEMO ON?

Fiind un produs natural se adreseaza, in principiu, oricarei persoane de peste 7 ani care are probleme cu memoria si capacitatea de concentrare, acestea fiind deseori asociate anumitor afectiuni. Desigur, doza si durata curei poate diferi in functie de o serie de factori: varsta, sex, inaltime, greutate, preponderenta tipului de activitate desfasurata (fizic/intelectual) de persoana respectiva, simptome prezentate, de cat timp au inceput simptomele si daca este deja luat un alt tratament pentru combaterea acestora.
Asadar, MEMO ON poate fi un ajutor de nadejde pentru elevi si studenti in perioada evaluarilor, dar poate fi si un sprijin pentru cei care sufera de diverse afectiuni. Alzheimer, spre exemplu.

Cum se administreaza MEMO ON?

Copii 7-14 ani: cate ½ tableta de doua ori pe zi.
Copii peste 14 ani si Adulti: cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00
Se recomanda o cura de minim 30 de zile. Cura se poate repeta, dar se recomanda o pauza de 10 zile inainte de urmatoarea cura.
Pentru deficiente energetice sau stari de oboseala accentuata se poate administra pana la disparitia simptomelor, plus inca o saptamana, pentru efecte de durata.

Dupa cateva zile de cand le consum am reusit sa ma concentrez mai bine.Am inceput sa ma odihnesc mult mai bine,ma simt mult mai relaxata si increzatoare in fortele proprii.
Ma bucur ca am avut ocazia sa testez MEMO ON si am inceput deja dupa cateva zile de folosire sa vad imbunatatirii .
Daca si voi va doriti o memorie de elefant va recomand MEMO ON, le gasiti pe site http://www.ayurmed.ro/products/Memo-On.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu