joi, 2 martie 2017

Crema exfolianta de dus Elmiplant

Încet încet, am dezvoltat o pasiune pentru tot ce zgârie pielea delicat și miroase frumos și nu m-am putut abține nici când am găsit crema exfoliantă de duș de la Elmiplant cu guarana,samburi de masline si vitamina E.

Exfolierea este un fenomen natural de regenerare celulara. In fiecare secunda, derma produce celule noi, ceea ce ii asigura o reinnoire permanenta. In acelasi timp, celulele vechi mor si sunt eliminate de catre piele in mod natural, ramanand pe epiderma, alaturi de alte impuritati. Aceste celule produc descuamarea si daca nu sunt eliminate, impiedica regenerarea epidermei, dar si efectul diferitelor produse cosmetice pe care le aplica pe piele. 
Exfolierea este pur si simplu o curatare delicata, dar in profunzime, care are multiple beneficii pentru aspectul si sanatatea pielii. Prin exfoliere se poate preveni imbatranirea pielii, circulatia este activata, iar prin eliminarea celulelor moarte si a impuritatilor este activat procesul de oxigenare a celulelor.


Actiune: Crema exfolianta de dus cu Guarana si samburi de masline macinati elimina celulele moarte si imbunatateste circulatia sangvina, pregatind pielea pentru masajul anticelulitic.
Guarana contine de 2-3 ori mai multa cofeina (guaranina) decat cafeaua sau ceaiul, fara a prezenta efectele secundare ale acesteia. Guarana are aceeasi compozitie chimica ca si cofeina, teina si teobromina si aceleasi actiuni fiziologice: stimuleaza sistemul nervos central, creste ritmul metabolismului, este un diuretic slab. Activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi.
Samburii de masline macinati ofera o exfoliere naturala ce ajuta pielea sa fie mai luminoasa si fina.
Prin proprietatile sale antioxidante, Vitamina E mentine echilibrul natural al pielii.
Formula fara parabeni.

Aplicare: Produsul se utilizeaza de 2 ori pe saptamana. Masati pe toata suprafata corpului, insistand pe zonele afectate de celulita si pe cele cu piele uscata, apoi clatiti cu apa. Se utilizeaza ca un gel de dus normal.

Efect:
- deschide porii pentru a face pielea mai receptiva la actiunea celorlalte produse din gama (Gel anticelulitic pentru drenaj, Crema pentru masaj anticelulitic)
- detoxifica pielea, o face sa “respire”, o revitalizeaza
- imbunatateste circulatia si pregateste pielea de masaj
- imbunatateste textura pielii
- exfolierea este asigurata de simburii de masline naturali macinati
- pielea ramane moale si catifelata dupa indepartarea celulelor uscate de la suprafata
- vitamina E hidrateaza si hraneste pielea
- contrinuie la restabilirea fermitatii si tonicitatii pielii

Continut: 200 ml





Este depozitată într-un recipient de plastic semi-transparent și se închide ermetic.Are o consistență cremoasă, se folosește și se îndepărtează ușor fără să fie nevoie de o clătire insistentă.Imi place foarte mult deoarece lasă pielea catifelată și foarte fină.Dupa ce o voi termina cu siguranta o vor recumpara,costa in jur de 15 lei.
Voi ati incercat crema exfolianta de dus de la Elmiplant?Ce parerea aveti de ea?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu