joi, 9 martie 2017

Boys’N Berries All Day Matte lipstick

Pentru că este moda cu rujurile lichide, mate, rezistente, tot mai multe branduri au început să producă astfel de rujuri, în nuanțe care sunt la mare căutare. Bineînțeles că și prețurile difera , însă rujurile de la Boys’n Berries au un preț de 28.95  lei, sunt pigmentate, rezistente și disponibile în 18 nuanțe îndrăznețe. 



Din cele 18 nuanțe disponibile, mi-am ales 3 : ADM02 Vampirella , ADM10 Aria , ADM11 Voodoo.
Rujurile Boys’N Berries All Day Matte promite să reziste pe buze ore întregi, fără să se șteargă sau să se strângă în liniile fine ale buzelor.Cred că rezistența unui ruj depinde și de buzele noastre. Dacă ai buzele uscate și crăpate, poate fi o povară să porți un astfel de ruj, care nu este hidratant. Așa că, înainte de a purta un astfel de ruj, trebuie să avem grijă și de buze.


Aplicarea este puțin mai dificilă, din cauza aplicatorului flexibil, cu formă dreaptă, plată. Sunt obișnuită cu aplicatoarele clasice de la rujurile lichide, o parte bombată și o parte plată, mi se par mult mai ușor de folosit.



Dacă v-am stârnit interesul și vreți să încercați și voi rujurile astea, le puteți comanda de pe www.makeup-shop.ro sau in curand le puteti gasi si in magazinele Kendra.


Voi ce nuante aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu