marți, 6 septembrie 2016

Review produse cosmetice Cien (LIDL)

O noua campanie de testare a inceput dupa cum probabil ati vazut pe facebook am avut oportunitatea sa testez cateva produse Cien in cadrul campaniei desfasurate de BUZZStore si Lidl. Aceasta nu a fost prima intalnire cu produsele Cien am mai testat si alte produse si am fost foarte multumita.



Coletul a fost foarte frumos ambalat.




Ce contine kit-ul de BuzzCien :
- o crema anti-rid de zi Q10
- o crema anti-rid de noapte Q10
- o crema ulei de dus Cien Med
- o crema de maini SOS Hand Concentrate 
- o brosa
- un portfard
- o oglinda
- 10 mostre crema anti-rid de zi Q 10
- 11 brosuri informative


Sensitive Creamy Oil Wash(300 ml). Are o textura de gel alb cremos. Spala foarte bine si are un miros subtil "de curat". Lasa pielea destul de hidratata. In conditiile in care am cel putin 3-4 geluri de dus desfacute si pe acesta l-am folosit consistent in ultimele saptamani, asta spune multe

Cremele de fata anti-rid de zi si de noapte nu m-au dezamagit.Borcanasul este ceramic si contine o crema culoarea untului. Ambele creme se intind cu usurinta pe ten, se absorb foarte bine in piele, hidrateaza bine si au un miros subtil. Nu mi-au cauzat nici un fel de probleme si chiar mi se par foarte bune pentru pretul super accesibil pe care il au.

Crema de maini SOS Hand Concentrate (75 ml) mi se pare prea grasa.Ofera o hidratare intensa, dar se absoarbe foarte foarte greu.


Una peste alta cred ca produsele CIEN au un raport calitate/pret extraordinar. Unele produse mi se par fenomenale si nu imi vine sa cred ce pret accesibil au.

Multumesc #buzzstore #buzzcien  #ProtejamFrumusetea  #damiunpont

Voi ce parere aveti de produsele de la Cien?



3 comentarii:

  1. Eu sunt super multumita de aceste produse, sunt exact pentru pielea mea.
    Le recomand cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant. Am cam trecut pe langa produsele CIEN fara sa le cumpar. Voi incerca gelul de dus - din descrierea ta pare ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am participat si eu la aceasta campanie si mi-au placut produsele testate

    RăspundețiȘtergere