sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Fond de ten Seventeen Skin Perfect

   Cu noul fond de ten Seventeen Skin Perfect poti spune adio imperfectiunilor si poti avea tenul perfect, pe care l-ai visat întotdeauna!
   Seventeen de curand a lansat un nou fond de ten Skin Perfect Ultra Coverage Foundation SPF15 , am fost extrem de curioasa sa vad cum este pentru ca nu am incercat niciodata un fond de ten de la ei si auzisem numai lucruri bune despre acest fond de ten. 

   Skin Perfect are o acoperire mare si este rezistent la apa, umiditate si transpiratie. Nu are parabeni si gluten, este non-uleios si efectul este unul mat de durata. Se potriveste tuturor tipurilor de ten, dar cred ca va fi mult mai apreciat de persoanele cu tenul mixt/gras datorita efectului de matifiere. Pretul recomandat este de 75 lei si este disponibil in 8 nuante. 

   Are o textura cremoasa si este dens, daca v-ati obisnuit cu fondurile de ten lichide o sa va dea ceva batai de cap la prima aplicare. Desi are o acoperire mare si ofera tenului un aspect fara imperfectiuni nu incarca si nu se simti greu pe ten. Eu l-am folosesc cu un burete umed si mi-a placut mult finishul, este nevoie de o cantitate mult mai mica de produs decat m-am obisnuit eu sa folosesc de obicei.Nuanta aleasa de mine este 01 si  mi se potrivește bine.


   Am purtat acest fond de ten pe parcursul multor zile, iar acesta a rezistat intact, mai mult de 8 ore,  nu a devenit uleios și nici nu s-a întins. 
Pe voi va tenteaza noul fond de ten SEventeen Skin Perfect ? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu