joi, 26 aprilie 2018

Produse LUPILU "Familia suntem noi"

     Odată cu apariția unui nou membru în familie, viața tinerilor părinți se reorganizează, prioritățile și nevoile se schimbă, iar emoțiile și zâmbetele, dar și provocările sunt la ordinea zilei. Lista de cumpărături este deschisă în permanență pentru a ține pasul cu necesitățile bebelușului, iar întrebările și dilemele legate de sănătatea și îngrijirea celui mic apar la tot pasul.
     În 2018, Lidl și-a propus să fie cât mai aproape de familiile tinere și să devină destinația preferată a acestora în materie de cumpărături pentru nou-născuți și copii mici. Astfel, Lidl așază la raft gama îmbogățită Lupilu, ce include, de acum, produse alimentare și non-alimentare, precum și o serie de produse de îngrijire pentru copii.
     Lupilu este marca proprie Lidl deja populară în rândul clienților. Din ianuarie, însă, Lidl extinde această gamă pentru a răspunde unui număr și mai mare de necesități cu care se confruntă părinții.

     BuzzStore si Lidl au pregatit o campanie de testare a noilor produse Lupilu,am primit in kit-ul de testare urmatoarele produse :
- 1 x Borcan Bio Piure mere,banane
-1 x Borcan Bio Piure cereale cu fructe
- 1 x Ulei de corp pentru bebelusi cu musetel
- 1 x pachet servetele umede
- 1 x pachet scutece
- 1 x husa termo pentru borcanelele Lupilu
- 1 x cordon pentru suzeta     Alimentația are, cu siguranță, locul său în topul provocărilor din primul an, odată cu diversificarea alimentației bebelușului. Pentru această etapă, Lupilu oferă o serie de opțiuni bio: iaurturi și piureuri din combinații de fructe sau fructe și cereale, alături de meniuri ce îmbină legume, paste și carne, pentru un aport optim de nutrienți începând cu vârsta de 8 luni.
     Servetelele umede pentru bebelusi sunt foarte moi și rezistente la rupere. Cu ajutorul loțiunii speciale cu bio-lipide și panthenol, curăță delicat pielea și o protejează împotriva uscării
     Când vine vorba de îngrijirea celor mici, este nevoie de produse special concepute pentru pielea lor sensibilă și mult mai expusă la iritații.Uleiul curăță și îngrijește pielea bebelușului care este foarte sensibilă mai ales în zona în care intră în contact cu scutecul.Extractul de mușețel organic și ulei de migdale ajută la calmarea pielii bebelușului și o menține fină.     Scutecele  se potrivesc perfect micuților. Sunt prietenoase cu pielea și o păstrează uscată până la 12 ore, permițându-i să respire. Au o textură moale și fină, iar interiorul este prevăzut cu granule care absorb și rețin lichidul, dar și cu un strat suplimentar ce se menține uscat și păstrează lichidul în interiorul scutecului.      Produsele de la Lupilu chiar ne-au plăcut. Prețul lor este accesibil, produsele sunt bune deci vom continua  să le folosim.

     Voi ati incercat prosuele de la Lupilu?Ce parere aveti despre ele ?

2 comentarii: