joi, 12 octombrie 2017

Relaxare si somn linistit

   Relaxarea este extrem de importanta pentru organism, insa din ce in ce mai des intalnim persoane care au probleme grave din cauza lipsei de relaxare. In multe companii intalnim angajati care lucreaza pana la epuizare, ceea ce nu e absolut deloc bine. Trebuie sa fii constient/a de faptul ca doar prin relaxare poti trece cu bine de la o zi la alta. 
   Organismul are nevoie de relaxare, oricat ar parea de puternic. Relaxarea aduce o multime de beneficii pentru organism: reduce tensiunea arteriala, imbunatateste capacitatea de concentrare, iti da energie, te ajuta sa scapi de tensiunea musculara, iti imbunatateste fluxul de sange, te ajuta sa scapi de durerile de cap, etc. Nu-mi spune ca nu ai dureri de cap aparent fara motiv. Motivul poate fi de multe ori lipsa de relaxare.
   Traim intr-o lume parca prea haotica, intr-o lume mereu pe fuga, intr-o lume in care muncim mult (unii) si nu ne luam timp pentru relaxare. Daca ai obiceiul de a ignora acest lucru, gandeste-te mai bine la cum se simte organismul tau fara relaxare.
   Cei de la Ayurmed vin in ajutorul nostru cu noul produs  "Relaxare si somn linistit"

Descrierea produsului :

Suplimentul alimentar SEDIRELAXTM contine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la mentinerea calitatii somnului, la relaxarea organismului si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare. Sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica. Folosit in conditiile unui stil de viata agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.

SEDIRELAXTM contribuie la:
-          adaptarea organismului la stres;
-          mentinerea calitatii somnului;
-          relaxarea organismului;
-          mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare;
-          sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, 

            surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica;
-          protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si 

            echilibrului natural al organismului.

   Daca doriti si voi sa va relaxati si sa aveti un somn linistit va recomand acest produs,se gaseste pe site www.ayurmed.ro iar pretul este de 17lei 50 tablete sau 33lei 100 tablete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu