duminică, 9 aprilie 2017

Crema pentru masaj facial cu scorțișoară și curmale

   Am primit spre testare de la Brander "Crema pentru masaj facial cu scorțișoară și curmale" Ayurmed.

   Cosmeticele marca Ayurmed sunt obtinute dupa retete traditionale indiene, din plante si ingrediente indiene atent selectionate. Ayurmed propune o serie de produse cosmetice din plante indiene si extracte din fructe exotice pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului.





Descrierea produsului :

Crema pentru masaj facial cu efect regenerator si de intinerire

Tip de ten: toate tipurile de ten, ten obosit fara vitalitate.

   FACIAL MASSAGE CREAM este o crema cu extracte din plante care hraneste pielea obosita si deshidratata aceasta devenind ferma, cu un aspect stralucitor. Datorita consistentei grase se absoarbe incet, motiv pentru care este ideala pentru orice tip de masaj. Extractul din scortisoara, care contine minerale si uleiuri esentiale, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine si formeaza un strat protector pe piele. De asemenea, are efect antiinflamator si antibacterian, fiind util in combaterea iritatiilor, precum si a altor afectiuni ale pielii. Uleiul din germeni de grau este o sursa extraordinara de antioxidanti si fitosteroli fiind un elasticizant remarcabil recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii si pentru proprietatile de tonifiere ale acestuia.Extractul din curmale contine foarte multi antioxidanti care protejeaza celulele de stresul oxidativ prevenind imbatranirea prematura a pielii. Vitamina A prezenta in mod natural in extractul din curmale, are o eficienta recunoscuta in prevenirea aspectului tern al pielii si aparitia petelor. Vitamina A si acizii grasi refac bariera lipidica a pielii, regleaza secretia de sebum si mentin hidratarea acesteia. Combinatia de ulei de germeni de grau si extract din curmale, datorita proprietatilor antioxidante, contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, tesuturile sunt mai bine oxigenate, activand astfel si eliminarea toxinelor. De asemenea, stimuleaza productia de colagen si elastina, tenul devenind mai ferm.



Parerea mea :

   Am aplicat crema in fiecare seară pe tenul curat, după demachiere,am masat uşor timp de 10 minute, iar la final am curățat excesul de cremă cu o dischetă demachiantă. Ultimul pas a fost clătirea feței cu apă călduță.
   Are o textura cremoasa,grasa,se absoarbe incet,de aceea este recomandat sa o aplici prin masaj.Se poate folosi si pentru corp.
   Este foarte hidratanta ,dimineata ma trezesc cu pielea catifelata si radianta.Are un parfum discret ,nu irita pielea,cel putin eu nu am avut probleme.

   In concluzie ,imi place aceasta crema,contine ingrediente naturale,are un pret bun 18 lei, 40 g,dar acum daca intrati pe ayurmed.ro puteti profita de o super OFERTA 2+1 GRATIS.




Ce parere aveti despre aceasta crema?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu