joi, 6 octombrie 2016

Bază de ochi Radiant Professional

A venit timpul sa vorbesc de baza de ochii Radiant Professional,care a devenit preferata mea și pe care nu aș mai schimba-o.
Baza pentru fardul de pleoape mi se pare esențială dacă vrem să intensificăm culorile și să ne reziste machiajul o zi întreagă, indiferent de condiții. Multe dintre noi probabil ne gândim uneori “ce e scump e și bun” dar nu întotdeauna e așa. Un primer foarte bun la preț accesibil este cel de la Radiant, despre care vă povestesc azi.


Chiar dacă ambalajul presupune să-mi bag degetele pe acolo(eu il aplic cu o pensula), mie mi-e tare simpatic: micuț, din plastic, cu căpăcel care se înșurubează. Produsul are 5 ml și un termen de valabilitate de 12 luni de la deschidere.Este nevoie de foarte putin produs pentru ambi ochii.
Imi place ca, pe langa capacul cu filet, recipientul are si un capacel transparent ce resigileaza produsul, ramanand astfel ferit de particule de praf, calitatea pastrandu-se mai multa vreme.


Consistenta bazei Radiant este una cremoasa.

Cum rezista machiajul pe baza Radiant
Sunt foarte multumita de acest produs si-l recomand tuturor celor in cautare de o baza de machiaj profesionala, disponibila la pret accesibil. Imi permite sa aplic fard crema/rezistent si fard pudra (mat, sidefat, metalic) mult mai usor.Culorile fardurilor ies mult mai puternice iar difuzarea nuantelor (blending-ul) o realizez usor. Machiajul rezista toata ziua fara probleme si nu am simtit niciun disconfort la nivelul ochilor.
Pretul este de 30 lei si am achizitionato din magazinul Kendra.

Voi ce baza de machiaj folositi??
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu