joi, 21 martie 2019

OptiFibre! Tu cum stai cu fibra?

     O noua campanie de la BuzzStore....ce am testat ?? In acesta noua campanie am descoperit OptiFibre,un produs care ajuta la reglarea tranzitului intestinal.OptiFibre este 100% de origine vegetala care contine un singur ingredient,guma de guar partial hidrolizata,adica 100% fibre solubile obtinute din boabe de guar cu efect prebiotic care ajuta la reglarea tranzitului intestinal in mod natural.


     Ce contine kit-ul OptiFibre :

- 1 cutie OptiFibre 125g
- 10 plicuri OptiFibre pentru prieteni
- pliante
- 1 pahar personalizat



     Ce e OptiFibre şi pentru ce este recomandat?


   Un produs 100% de origine vegetală, sub formă de pudră solubilă, OptiFibre provine din guma de guar parţial hidrolizată (Partially Hydrolyzed Guar Gum = PHGG), care este o fibră naturală, solubilă,  non-vâscoasă.
   Produsul are efect prebiotic şi se adresează persoanelor cu disfuncţii ale tranzitului intestinal, în special celor care suferă de constipaţie, având efecte de reglare a tranzitului în mod natural.
    Ce mi se pare foarte tare este că se recomandă inclusiv femeilor însărcinate  (numai eu şi alte milioane de femei ştim ce înseamnă constipaţia pe sarcină!!!) dar şi copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Tocmai pentru că este un produs natural dintr-un singur ingredient, 100% de origine vegetală!

     Cum se administrează OptiFibre?


   Poate fi administrat pe termen lung, fără efecte adverse. Doza recomandată este de la 1 la 5 măsuri pe zi, exista o schemă de administrare.
   Nu are absolut deloc gust sau miros, se dizolvă complet în alimente moi sau lichide (nu este recomandată dizolvarea în lichidele carbogazoase), fără a afecta gustul sau schimba textura acestora.
OptiFibre

     Voi ati incerc OptiFibre?Ce parere aveti despre acest produs ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu