vineri, 14 decembrie 2018

CADOURI DULCI DE LA APIDAVA

     Luna Decembrie este cea mai frumoasa din an,chear daca este o luna mai agitata cu curatenie,gatit ,cumparaturi ne bucuram de Sarbatorile de iarna care sunt foarte aproape , incercam sa alegem cele mai frumoase daruri pentru cei dragi.Cadourile  aduc zambetul pe chipul persoanelor dragi iar Apidava vine in ajutorul nostru cu cadouri dulci din Cetatea Albinelor Apidava.




     Cand trebuie sa te gandesti la un cadou este necesar sa ai in vedere foarte multe aspecte, pornind de la genul destinatarului, gradul de rudenie, gusturi, pasiuni si bineinteles buget. Drumul pe care trebuie sa il parcurgi pana la gasirea unui cadou special poate fi greu, iar atunci cand intampini si bariera bugetul limitat, imaginatia si rabdarea ta pot fi supuse unor teste din care trebuie sa iesi invingator.
     Inainte de toate, opreste-te si gandeste-te putin: ce apreciaza destinatarul? Ce hobby-uri are? Cum isi petrece timpul liber? Care sunt valorile lui? Nu uita ca ideile bune au nevoie de documentare si resurse. Aceste detalii te vor ajuta la identificarea ideii potrivite de cadou insa o varianta foarte buna si accesibila este aceea de a darui celor dragi cadouri delicioase , mai ales in sezonul rece.Cui nu ii plac dulciurile?? Apidava ne vine in ajutor cu diverse cadouri dulci, menite sa transmita celor ce le daruim zambetul, bucuria de a primi un cadou de savurat!

      Datorita celor de la Apidava si Brander am avut ocazia anul acesta sa testez diverse sortimente de miere pe care cred ca nu le-as fi incercat.Cei de la Apidava au creat un borcan foarte dragut  in forma de inima legat cu tricolor.


     Mierea de salcam este unul din sortimentele de miere cele mai căutate și apreciate. Gustul plăcut,inconfundabil și proprietățile medicinale fac din acest sortiment de miere un produs pe care  nu ai cum să nu o apreciezi.
     Toamna este sezonul nucilor și este momentul ideal să le consumi. Amestecate cu miere, fac minuni pentru organism .Nucile cu miere pot înlocui numeroase medicamente. Combinația îți asigură necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi și carbohidrați, acționând benefic asupra organismului.

     Miezul de nucă este foarte benefic pentru organism. În primul rând, reduce inflamația în bolile de piele precum psoriazisul sau eczema, datorită concentrației mare de grăsimi. În plus, conținutul de vitaminele A și E protejează pielea împotriva radicalilor liberi, prevenind îmbătrânirea. Antioxidanții din nuci ajută și la scăderea colesterolului . Consumate regulat, nucile previn cancerul și tratează infecțiile virale și bacteriene, deoarece întăresc sistemul imunitar. Nucile sunt foarte bune și pentru creieri, datorită concentrației ridicate de Omega 3 .




     Turtă dulce de Crăciun!!Bucurie egală în sufletele copiilor și ale celor mari! E una din cele mai frumoase perioade ale anului, când casele se umplu de aromele specifice Crăciunului, iar mirodeniile pentru turta dulce sunt notele de vârf al acestui parfum atât de drag nouă.



     Bunatatile Apidava sunt favoritele noastre!Va invit sa urmariti pagina de facebook a celor de la Apidava  https://www.facebook.com/ApidavaRomania/

                                             Voi ati darui cadouri dulci celor dragi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu