duminică, 5 august 2018

Cum poti castiga tikete cadou la BuzzStore ?

      Nu am crezut ca poti castiga tikete primind produse spre testare, insa am fost un Buzzeer activ si am fost rasplatita cu tikete in valoare de 100 lei



     

       Ce este BuzzStore?     

       BuzzStore este o comunitate de lideri de opinie mai precis buzzeri, a căror părere contază atât pentru cei cu care intrăm în contact zi de zi sau prin reţelele de socializare, cât şi pentru dezvoltatorii de serivcii! Primim produse spre testare , in mod gratuit în funcţie de profilul nostru de consumatori. Dacă ne plac, sau nu, ne exprimăm părerea prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau colegilor/ familiei.


      Cum te poti inscrie?

      Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi produse noi, iti place sa comunici, te invit sa te alaturi si tu acestei comunitati accesand acest link ( https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=23396 ). Pentru fiecare campanie in parte trebuie sa completati un chestionar. Ca sa puteti pastra produsele trebuie sa indepliniti cateva cerinte , cum ar fi :

- sa dai like paginii BuzzStore şi a campaniei respective
-sa postezi 3 actualizari de stare pe profilul de Facebook / Instagram
-sa faci o recenzie produsului pe blog , forum , youtube etc.
-sa imparti pliantele publicitare/produse prietenilor .

      Cum poti primi  tikete?

      Aduni 1000 de puncte eligibile si le poti transformat in  bonuri cadou . Cu aceste bonuri poti achizitiona diverse produse din magazinele care accepta bonuri valorice.
   1000 de puncte = 100 ron 



      Ce parere aveti ? Va astept in comunitatea BuzzStoare https://www.buzzstore.ro/referral-form/?ref=23396 Testati produse gratuit , impartiti parerile voastre despre produsele testate cu prietenii , la 1000 puncte primiti tikete cadou!!




2 comentarii:

  1. Inca putin si ajung si eu la 1000 de puncte

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am primit tichetele vara trecuta, dar anul acesta nu pot spune ca am avut prea mult noroc in campanii.

    RăspundețiȘtergere