vineri, 20 aprilie 2018

Mierea poliflora ecologica di Melio

    Mierea de albine este poate cel mai puternic medicament produs in natura.Multa lume crede ca daca mierea de salcam sau cea de tei se vinde mai scump,este si mai buna.Cu toate acestea specialistii in apicultura ne demonstreaza contrariul "mierea poliflora este o miere completa,mult superioara cele monoflore".
    Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor flori de camp si contine principiile active ale mai multor plante.De aceea ea este mai bogata in vitamine si saruri minerale si mult mai aromanta decat mierea monoflora.
   Culoarea mierii poliflore este de regula brun-rosiatica sau de nuante de chilimbar.





   Mierea poliflora se cristalizeaza tocmai pentru ca este 100% naturala.Mierea care nu se cristalizeaza are un adaos de zahar artificial.La mierea polifloara procesul de cristalizare este unul natural,de aceea nu afecteaza cu nimic calitatile terapeutice ale mierii.
   Mierea obtinuta dintr-o gama diversa de flori se adreseaza unei palete la fel de largi de boli si afectiuni cum ar fii :
- apetit scazut
- indigestie,constipatie sau diaree
- anemie
- oboseala cronica fizica
- boli de inima
- efectiuni ale ficatului etc.


    Termeni precum bioorganicecologic sunt tot mai des folosiți în ultimii ani, oamenii devenind tot mai preocupați de produsele pe care le consumă, de proveniența lor și de ingredientele din care sunt compuse. Motivația ține de dorința noastră de a fi sănătoși și de a avea un stil de viață cât mai echilibrat. 
   Este bine sa alegem mierea ecologica pentru ca nu contine chimicale,pesticide sau antibiotice,este certificata de organe de certificare.
    Ce este special la această miere? Mierea polifloră ecologică di Melio de la Apidava este recoltată, dintr-o zonă cu floră foarte variată, din Podișul Transilvaniei, fiind strălucitoare, dar și cu o tentă de chihlimbar. Mierea polifloră este considerată a fi un sortiment ușor, de aceea se recomandă atât copiilor, adolescenților, cât și vârstnicilor.



    Recomand cu mare drag mierea ecologică polifloră de la Apidava . 

Voi consumați miere? Ați consuma-o pe aceasta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu